skip to Main Content
De Beste Laadpaal Voor Een Elektrische Audi

De beste laadpaal voor een elektrische Audi

Een laadpaal voor je elektrische Audi

Je hebt een elektrische Audi aangeschaft en denkt er nu ook over na om een eigen laadpaal te kopen. Je gaat rondneuzen op het internet en komt erachter: er zijn eindeloos veel soorten laadpalen en systemen op de markt te vinden. Wat doe je dan? Je kunt natuurlijk een adviseur inschakelen om je te helpen. Dit kan vrijwel altijd bij de leverancier. Wij helpen je alvast een handje op weg door de verschillende opties op een rij te zetten.

Welke opties zijn er?

Er zijn veel verschillende opties voor een elektrische Audi. De eerste stap bij het kiezen van een geschikte laadpaal is het filteren op type voertuig. Heb je bijvoorbeeld een E-tron, A3 Sportback E-tron of GT E-tron? Afhankelijk van het type voertuig kun je uit een aantal laadpalen kiezen. De volgende stap is het kiezen van het laadvermogen en de aansluiting. Heb je meerdere zware verbruikers in huis, zoals een cooker, stoomoven of inductie kookplaat? Dan is het slim om een laadpaal met 11KW en Dynamic Load Balancing te nemen. Zo voorkom je overbelasting.

Accessoires bij een laadpaal voor Audi

Naast een laadpaal voor Audi zijn er ook diverse accessoires die je kunt aanschaffen voor je elektrische auto. Denk bijvoorbeeld aan een laadpas, het beheer van de laadpaal en een montagepakket. Vaak bestel je deze accessoires bij dezelfde leverancier als de laadpaal zelf. Zo weet je zeker dat alle onderdelen goed bij elkaar aansluiten. Ook bij de installatie van de laadpaal kun je kiezen of je dit zelf wilt doen, of je de leverancier inschakelt.

Advies bij het kiezen van een laadpaal

Wil je advies ontvangen bij de aanschaf van een laadpaal voor je elektrische Audi? Vaak kan dit bij de leverancier zelf. Of stuur een bericht naar ons via het contactformulier, wij kunnen je ook op weg helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top