skip to Main Content
Autorijschool Rondolderman Autorijles

Zo efficiënt mogelijk je autorijbewijs halen

Het halen van je autorijbewijs is een investering voor je leven en dat wil je ook zo efficiënt mogelijk doen. Bij Autorijschool Rondolderman is de eerste rijles altijd gratis. Natuurlijk wil je graag kennismaken met de rijschool en de rijinstructeur. Ben je tevreden over de rijinstructeur? Dan hou je deze voor de rest van je rijlessen.

Kwaliteit staat voorop

Vanaf 16,5 jaar kan je al beginnen met het volgen van autorijlessen. Onze rijinstructeurs zijn flexibel en hebben veel ervaring, kwaliteit staat voorop bij Autorijschool Rondolderman. Wij verzekeren je dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Wij leren je alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Autorijles volgens de stap-voor-stap methode

Onze rijinstructeurs geven les volgens de stap-voor-stap methode. Dit houdt in dat je gestructureerd autorijles krijgt in een logische volgorde die gebaseerd is op jouw tempo. Je krijgt rijles van een vaste instructeur in steeds dezelfde lesauto. Hoe snel je je rijbewijs haalt is helemaal afhankelijk van wat jij wilt. De meeste leerlingen kiezen voor een reguliere rijopleiding. Dit houdt in dat 1 of meerdere keren per week rijles volgt. Zo werk je toe naar een eventuele tussentijdse toets of praktijkexamen toe.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons opBack To Top