skip to Main Content

autorijschool rondolderman faq1

Hoe duur is een autorijles?

Dat hangt heel erg af van hoe we samen met jou je opleiding organiseren, een pakketopleiding is per les goedkoper dan losse lessen. Bedenk verder ook dat de kosten van een rijopleiding eerst en vooral bepaald worden door de vlotheid en kwaliteit, zodat je snel klaar bent en meteen de eerste keer slaagt! Dat zit bij ons wel goed! Wij doen er alles aan om het aantal praktijklessen te beperken tot wat jij precies nodig hebt. O.a. door een praktijkbegeleidingssysteem te gebruiken en regelmatig jouw vorderingen te evalueren.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen bij jullie?

Zo snel als jij wilt! De enige praktische beperking ligt in het halen van je theorie en het kunnen inkopen van een examen bij het CBR. Planning en van tevoren dingen regelen doen wonderen. Contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden.

autorijschool rondolderman faq2

autorijschool rondolderman faq3

Hoe oud moet ik zijn om met autorijles te kunnen beginnen?

Je mag al autorijlessen volgen vanaf het moment dat je 16,5 jaar bent. Op de website van 2toDrive lees je er meer over. Wel even opletten, je kan zonder begeleiderspas geen rijbewijs aanvragen. Bij het aanvragen van je rijbewijs controleert de gemeente of jij een begeleiderspas hebt aangevraagd of in bezit hebt. We raden je aan om de begeleiderspas alvast aan te vragen voordat je praktijkexamen doet.

Kan ik ook theorielessen bij jullie volgen?

Momenteel geven we geen theorielessen. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe vorm van theorielessen voor onze leerlingen. Wanneer bekend is hoe wij theorielessen gaan verzorgen, maken wij dat direct bekend op onze website.

Als ik net 17 jaar ben en mijn autorijbewijs haal, mag ik dan ook bromfiets rijden?

Jazeker! Naast autorijden met begeleiding tot je 18 jaar bent mag je dan ook al bromfiets rijden. En je vader hoeft dan niet achterop mee!

autorijschool rondolderman faq4

Back To Top